Over TurboVrachtwagen.nl

Wij zijn er voor jou!

Onze missie

TurboVrachtwagen is ontstaan met een duidelijke doel en ambitie. Het opleiden van kandidaten op een verantwoorde, professionele en efficiënte wijze. Het versoepelen van het traject zodat er meer vaart in komt en iedereen zijn loopbaan kan voortzetten is onze missie.

TurboVrachtwagen.nl is de opleider van Nederland die staat voor kwaliteit, service en tevredenheid

Hoe het op dit moment gaat

Na consequent verbeteringen te hebben doorgevoerd en continu alle aspecten van de opleiding verbeterd te hebben, kan met trots gezegd worden dat duizenden kandidaten dankzij de cursus het rijbewijs hebben behaald.

Wij staan met ons hele team klaar om jou te helpen met je theorie en carrière!

Meld je aan!

Hoe het allemaal begon

Twee verschillende “founders” met dezelfde passie. En dat is het opleiden van kandidaten! De één is van nature een opleider met jarenlange ervaring, het opleiden van kandidaten is zijn passie. Zien dat kandidaten tevreden verder kunnen met hun carrière, daar doet hij het voor.

De ander heeft na zijn opleiding aan de Erasmus Universiteit vele managementfuncties vervuld bij verschillende opleidingsinstituten.

Samen hebben ze besloten dat er een verandering moest komen in hoe kandidaten worden opgeleid. Dit heeft ze ertoe besloten om de handen in een te slaan en kandidaten te helpen.

We kregen vaak te horen dat mensen moeite hadden om het theorie-examen te behalen, waardoor de opbouw van enorm veel carrières werd belemmerd. Dat is precies waarom wij je graag willen helpen.