Behaal je vrachtwagen theorie binnen een dag!

Wil jij graag je C rijbewijs halen en werken als vrachtwagenchauffeur? Je hebt geen zin of tijd om in de dikke boeken te duiken? Dat doe je uiteraard met de theoriecursus van TurboVrachtwagen. Met onze unieke cursus haal jij straks in één dag jouw vrachtwagen theorie. Onze ervaren docenten leren jou de benodigde kennis op een prettige, doelgerichte en verantwoorde manier. Bij onze cursus worden vergelijkbare oefenexamens behandeld zodat je optimaal bent voorbereid op het examen.

Stappen die jij onderneemt!

Het is super simple. Je kan hier de stappen volgen om je aan te melden. Vragen? Neem gerust contact op.


Meld je aan!

Je meld je aan!

TurboVrachtwagen.nl neemt contact met je op om je aanmelding door te nemen.

Cursusdag

Je volgt de cursus bij de nummer 1 vrachtwagen theorie opleider van Nederland.

Examen afleggen

Na de cursus ga je naar het CBR om de vrachtwagen theorie-examen positief af te ronden.

Werken

That simple! Jij gaat een succesvolle carrière tegemoet!

Vrachtwagen theorie

Jij wilt jouw vrachtwagen theorie voor het rijbewijs C halen. Wij leren je precies wat je moet weten. Bovendien doen we dat in één dag, zodat jij niet wekenlang in de dikke boeken hoeft te duiken. Je zal met onze ervaren instructeurs en docenten de vrachtwagen theorie oefenen. We leggen je de theorie voor de vrachtwagen uit en oefenen met de vragen die je lastig vindt. Dus wil je jouw theorie examen voor de vrachtwagen oefenen en vragen stellen? Tijdens de cursusdag hebben we persoonlijke aandacht voor alles wat jij wilt weten. Zo ben je 100% voorbereid om het examen in 1x te halen.

Vrachtwagen theoriecursus

Onze vrachtwagen theorie cursus duurt 1 dag, inclusief het examen dat je maakt bij het CBR. Dat wil zeggen, je doet op één dag examen in één onderdeel. Zo bereiden we je perfect voor op het RV1, V2C of V3C-examen, om aan het eind van de dag meteen examen te doen. Het is de meest effectieve manier om de vrachtwagen theorie te leren. Na de theorie cursus voor de vrachtwagen gaan we met je mee naar de CBR-locatie. De informatie zit nog vers in je geheugen. Dat helpt je om het examen in één keer te halen. Niet voor niets hebben we al jarenlang het hoogste slagingspercentage onder kandidaten.

Theorie vrachtwagen oefenen

Je zal de theorie voor de vrachtwagen oefenen aan de hand van examens zoals het CBR die gebruikt. Wij kennen de CBR vrachtwagen theorie en weten welke vragen je kunt verwachten. Wil je het theorie examen oefenen voor de vrachtwagen? Wij leggen je de vrachtauto theorie uit en delen de vragen waarop je een goed antwoord moet geven. Zo ben jij 100% voorbereid. Bovendien kun je onze ervaren docenten alle extra vragen stellen die je wilt.

Proefexamen vrachtwagen theorie gratis

Zoek je een proefexamen voor de vrachtwagen theorie om gratis te maken? Houd er rekening mee dat een kleine investering in de beste cursus je snel jouw rijbewijs oplevert. Jouw vrachtwagen theorie examen oefenen en online uitproberen klinkt aantrekkelijk, maar mist de belangrijke begeleiding. Dus zoek naar de theorie voor de vrachtwagen online. En maak het oefenexamen voor de vrachtwagen theorie tijdens onze cursus. Dan heb je de beste voorbereiding op het CBR-examen RV1, V2C of V3C.

ALLES WAT JE MOET WETEN

Waarom wij en niemand anders

Hoeveel tijd ben je kwijt aan het behalen van het vrachtwagen theorie?

Als je zelf gaat leren voor je vrachtwagen theorie zal je in dikke boeken moeten duiken met irrelevante informatie. Deze klus is vaak tijdrovend. Bij TurboVrachtwagen kan je alle onderdelen van het vrachtwagen theorie-examen in één dag halen. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld! Dit doen wij door een bewezen lesmethode. Wij hebben jarenlange ervaring en begeleiden je daarom ook bij iedere stap van het traject. Na de cursus leg jij direct het examen af bij het CBR.

Vind jij het leren voor je vrachtwagen theorie moeilijk?

Geen zorgen! TurboVrachtwagen helpt je graag. De lessen zijn doelgericht, efficiënt en begrijpelijk. Je krijgt voorbeeldvragen met uitleg, waardoor alles op z’n plekje valt. Onze methode werkt ook voor kandidaten met dyslexie, ADHD, faalangst en taalproblemen.

Dit is waarom mensen voor TurboVrachtwagen kiezen

Spoed bij het behalen van je theoriecertificaat
In één keer slagen voor je theorie-examen
Goede prijs-dienstverhouding
Het hele traject, van de gezondheidsverklaring tot aan de sollicitatie, wordt geregeld
Geen irrelevante bijzaken
Tijdbesparend
Gevestigd in heel Nederland
Positieve ervaringen van kandidaten die jou voor zijn geweest

Hoe bereid ik mezelf het best voor op de cursus?

Het is belangrijk dat je goed uitgerust bij ons aankomt. Zo kun je het beste de kennis opnemen. Deze kennis heb je immers de rest van je carriere als vrachtwagen chauffeur nodig! Wij snappen dat iedereen op een andere manier leert, en hier passen we ons graag op aan. Ook wanneer je extra uitleg wilt staan wij voor je klaar. Heb je vragen buiten de cursus? Ook dan helpen we je graag.

Welke boeken heb ik nodig voor de vrachtwagen theorie cursus?

Je hebt voor onze cursus geen boeken nodig. Bij de les wordt alle benodigde informatie van a tot z behandelt.

Welk theorie-examen moet ik halen?

Het vrachtwagen theorie-examen kent meerdere onderdelen welke je moet behalen

RV1: verplicht examen wanneer je rijbewijs C en D wilt halen
V2C: verplicht examen voor rijbewijs C met code 95
V3C: verplicht examen voor rijbewijs C met code 95

Bij ieder onderdeel slaag je in één dag. Hierna kun je gemakkelijk doorstromen naar de praktijklessen en een begin maken aan je nieuwe loopbaan!

Wat wordt er getoetst?

Uitleg per theorie-examen bij het CBR

TurboVrachtwagen zorgt ervoor dat jij alle kennis en kunde bezit van het theorie-examen. Makkelijk, efficiënt en effectief is ons motto.Voor wie is RV1 geschikt?
RV1 is geschikt voor kandidaten die hun rijbewijs C of D willen behalen. Dit bevat geen code 95.

Wat wordt er getoetst?
Je kunt vragen verwachten over de volgende onderwerpen:

gedragsregels
verkeerswetgeving
functie en werking verkeerstechniekHoe ziet het theorie examen eruit?
Dit theorie examen duurt 75 minuten en bestaat uit 65 vragen.

Wanneer slaag ik voor mijn theorie examen?
Je bent geslaagd voor het theorie examen als je 52 of meer vragen goed beantwoord. Aanmelden


Voor wie is V2C geschikt?
V2C is geschikt voor kandidaten die hun rijbewijs C1 of C willen behalen met code 95.

Wat wordt er getoetst?
Je kunt vragen verwachten over de volgende onderwerpen:

veiligheidsaspecten
milieuaspecten
relevante bepalingen van de Arbeidstijdenwet en het Arbeidstijdenbesluit vervoer
relevante bepalingen in de vervoerswetgeving

Hoe ziet het theorie examen eruit?
Dit theorie examen duurt 75 minuten en bestaat uit 65 vragen.

Wanneer slaag ik voor mijn theorie examen?
Je bent geslaagd voor het theorie examen als je 52 of meer vragen goed beantwoord. Aanmelden


Voor wie is V3C geschikt?
V3C is geschikt voor kandidaten die hun rijbewijs C1 of C willen behalen met code 95.

Wat wordt er getoetst?
Je kunt vragen verwachten over de volgende onderwerpen:

veiligheidsaspecten
milieuaspecten
relevante bepalingen van de Arbeidstijdenwet en het Arbeidstijdenbesluit vervoer
relevante bepalingen in de vervoerswetgeving

Hoe ziet het theorie examen eruit?
Dit theorie examen duurt 120 minuten en bestaat uit 45 vragen.

Wanneer slaag ik voor mijn theorie examen?
Je bent geslaagd voor het theorie examen als je 35 of meer vragen goed beantwoord. Aanmelden

Snel je vrachtwagen rijbewijs halen met TurboVrachtwagen

Praktijklessen

Wil jij ook zo snel mogelijk de weg op na het behalen van je theoriecertificaat? Ook helpen wij onze kandidaten bij het halen van hun vrachtwagenrijbewijs. TurboVrachtwagen heeft namelijk afspraken met verschillende rijscholen, zodat jij voordelig jouw vrachtwagenrijbewijs kunt halen. Op het moment dat jij een aanmelding doet bij een rijschool via ons, krijg je één gratis rijles en volledige begeleiding.

Meld je aan!
Snel werken als vrachtwagenchauffeur?

Baanbemiddeling

Wil je het liefst meteen aan het werk als vrachtwagenchauffeur na het behalen van je rijbewijs? TurboVrachtwagen helpt je graag met het vinden van een passende baan. Door onze jarenlange samenwerking hebben wij connecties met verschillende bedrijven. Dit levert een bijdrage aan jouw sollicitatietraject. Wij zoeken een baan die aansluit op jouw wensen, ook begeleiden we jou door het sollicitatieproces. Door de cursus bij ons te volgen heb jij al een streepje voor.

Meld je aan!
Gezondheid

Medische keuring

Natuurlijk stap je het liefst zo snel mogelijk de weg op. Maar voordat je een vrachtwagen mag besturen moet het CBR een medische keuring uitvoeren. Op deze manier kijkt het CBR of je veilig de weg op kan. Er wordt gekeken naar eventuele gezondheidsproblemen en het gebruik van medicatie. Aan de hand hiervan wordt een rapport opgesteld door een team van professionals.

Meld je aan!
ALLES WAT JE MOET WETEN OVER DE MEDISCHE KEURING

Tijdens een medische keuring zal er gekeken worden naar jouw algemene fysieke staat en mentale gesteldheid. Ook wordt er gekeken of je wervelkolom, armen en benen goed functioneren. Tevens zal de keuringsarts jouw bloeddruk meten, je urine onderzoeken en je zicht controleren. Deze keuring wordt uitgevoerd naar de huidige eisen van de huidige wet- en regelgeving rondom rijgeschiktheid.

Vrachtwagen chauffeurs zijn vaak lang onderweg en dragen een grote verantwoordelijkheid. Hierdoor gelden er strenge regels rond het berijden van een vrachtwagen of bus. Hierom ben je verplicht om een medische keuring te af te leggen voor jouw praktijkexamen. Ook na het behalen van jouw vrachtwagenrijbewijs zal je iedere 5 jaar een medische keuring moeten ondergaan. Dit is niet alleen voor de veiligheid van het verkeer, maar ook voor jouw eigen veiligheid.

De medische keuring voor vrachtwagen chauffeurs wordt uitgevoerd door een arbo arts. Bij TurboVrachtwagen kunnen wij een arbo arts voor je inschakelen. Als je bij ons de medische keuring doet, hoef je zelf geen gezondheidsverklaring meer aan te vragen bij het CBR. De arbo arts zal dit namelijk voor jou doen.

Wil je meer informatie over de medische keuring met TurboVrachtwagen? Of wil je graag een medische keuring met ons inplannen? Neem dan contact met ons op.

Het beoordelen van de medische keuring kan soms langer dan vier maanden duren. Verwacht je dat je naar een of meerdere specialisten moet? Dan raden wij aan om 6 tot 8 maanden voor het verlopen van je rijbewijs je gezondheidsverklaring in te dienen. Het indienen van jouw gezondheidsverklaring is sneller als het digitaal gebeurd. Wij raden dus altijd aan om jouw gezondheidsverklaring in te dienen bij Mijn CBR.

1. Ga naar mijn.cbr.nl en log in met jouw DigiD via SMS of App verificatie.
a. Heb je nog geen DigiD? Je kan jouw persoonlijke DigiD aanvragen op www.digid.nl.
2. Selecteer ‘Gezondheidsverklaring invullen’. Bij het invullen van de gezondheidsverklaring geef je persoonlijke gegevens, en informatie over jouw gezondheid. Na het beantwoorden van de vragen controleer je de antwoorden goed. Als je wil, kun je de antwoorden opslaan. Als je alles gecontroleerd hebt bevestig je dit met een ondertekening via DigiD. Tot slot betaal je met iDeal €37,80.
3. U zal binnen een week een bericht per mail ontvangen over de aanvraag van de gezondheidsverklaring. Ook kun je in Mijn CBR de status van je aanvraag volgen.

Gefeliciteerd! Je kan nu eindelijk je vrachtwagen theorie-examen afleggen en rijlessen nemen voor de vrachtwagen.

De tekst veranderen naar

Gefeliciteerd! Je kan nu eindelijk je vrachtwagen praktijkexamen afleggen.

Let op, je kunt WEL zonder een gezondheidsverklaring aanmelden bij TurboVrachtwagen.nl en alvast de benodigde vrachtwagen theorie-examens behalen bij het CBR.

Meld je aan bij de nummer 1 vrachtwagen
theorie-opleider van Nederland!